Перейти до основного вмісту

Районний семінар вчителів біології

10 грудня 2015 року на базі Олександрівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №1 відбувся районний семінар вчителів біології на тему: «Патріотичне виховання як шлях підвищення рівня мотивації учня на уроці».  

Учасників семінару радо зустріли та провели до Олександрівського краєзнавчого музею методист відділу освіти Голинська Наталія Олександрівна та голова методичного об’єднання вчителів біології Майданник Оксана Петрівна. Перше питання семінару «Використання краєзнавчого матеріалу в роботі вчителів біології» висвітлив директор краєзнавчого музею Білошапка Василь Вікторович, який глибоко розкрив цю тему, опираючись на зібрані матеріали природничого відділу. Використовуючи в своїй роботі напрацювання працівників музею, вчитель виховує в учнів почуття любові до природи, збагачує духовне життя учнів, стимулює бажання зберегти природу рідного краю.
У рамках семінару відбувся „круглий стіл”, на якому учителі шкіл ділилися досвідом щодо форм, методів висвітлення питання забезпечення якісного викладання біології шляхом упровадження інноваційних підходів до навчання, а також методики формування ключових компетентностей учнів на уроках біології.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Протоколи засідань МО у 2019-2020 н.р.

Аналіз роботи МО вчителів природничо-математичного циклу Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 КЗ “Олександрівське НВО № 1” за 2019 -2020 навчальний рік І семестр

Аналіз роботи МО

           На формування якісно нового педагога налаштована вся система методичної роботи, тобто система взаємозалежних дій та заходів, спрямованих на всебічне підвищення кваліфікації професійної майстерності кожного вчителя. Тому можна визначити, що робота методичного об'єднання займає важливе місце в підвищенні професійної компетентності педагога та формуванні освітнього середовища для здобувачів освіти в умовах НУШ.            Зросли активність учителів, їх прагнення творчості, вчителі проявляють гарні організаторські здібності; використовують різноманітні форми, прийоми педагогічної техніки, інтерактивні технології, впровадження яких викликають підвищений інтерес в здобувачів освіти. (Платформа "На урок", Mindomo, Prezi, Emaze, Memrise, LearningApps, MyTest,  Google Forms, Kahoot, PowToon та інші)