Перейти до основного вмісту

План засідання І


План роботи методичного об'єднання вчителів природничо-математичного циклу 2018-2019 н.р
Засідання І
Дата: серпень 2017
Місце проведення: Олександрівська ЗШ І-ІІІ ст. №1
Тема : Обговорення програм, вивчення нормативних документів, які регламентують роботу школи.


№ пп

Зміст роботи

Відповідальний

Примітка
1.
Обговорення і затвердження плану роботи методичного об’єднання вчителів природничо-математичних дисциплін (вчителів математики, інформатики, фізики, хімії, біології, географії) на 2018-2019 н. р.
Майданник О.П.

2.
Ознайомлення з методичними рекомендаціями МОН України та КЗ «КОІППО»  щодо викладання предметів природничого циклу у 2018-2019 н.р. Ознайомлення з основними нормативними документами, програмно-методичними матеріалами на 2018-2019 н. р. (круглий стіл)
Майданник О.П.
Члени МО

3.
Календарне планування при викладанні природничих наук та критерії оцінювання учнів. Затвердження календарних планів вчителів.
Майданник О.П.

4.
Про підготовку завдань та організацію проведення шкільних олімпіад. Про підготовку та участь у проведення І етапу (шкільних) Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсах запропонованих відділом освіти. («Колосок», «Геліантус», "Кенгуру". "Бобер", "Левеня" та інші)
Майданник О.П.
Члени МО

5.
Про результати ЗНО-2018 з природничо-математичних дисциплін (звіт-презентація)
Коник Н.М.

6.
Національно-патріотичне виховання на уроках природничо-математичних дисциплін (творча естафета)
Майданник О.П.

7.
Організація роботи з техніки безпеки під час уроків (робота з документами)
Майданник О.П.


Робота між засіданнями
1.      Особливості вивчення в 9 класі за новим держ. стандартом, наступність у викладанні природничо-математичних дисциплін.
2.      Робота з обдарованими дітьми та підготовка їх до участі в шкільних олімпіадах.
3.   Індивідуальна робота (консульитації, тренінгові заняття, діалог) зі здобувачами освіти, як мають прогалини в навчальних досягненнях з природничо-математичних дисциплін.
Вчителі МО


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Протоколи засідань МО у 2019-2020 н.р.

Аналіз роботи МО вчителів природничо-математичного циклу Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 КЗ “Олександрівське НВО № 1” за 2019 -2020 навчальний рік І семестр

Аналіз роботи МО

           На формування якісно нового педагога налаштована вся система методичної роботи, тобто система взаємозалежних дій та заходів, спрямованих на всебічне підвищення кваліфікації професійної майстерності кожного вчителя. Тому можна визначити, що робота методичного об'єднання займає важливе місце в підвищенні професійної компетентності педагога та формуванні освітнього середовища для здобувачів освіти в умовах НУШ.            Зросли активність учителів, їх прагнення творчості, вчителі проявляють гарні організаторські здібності; використовують різноманітні форми, прийоми педагогічної техніки, інтерактивні технології, впровадження яких викликають підвищений інтерес в здобувачів освіти. (Платформа "На урок", Mindomo, Prezi, Emaze, Memrise, LearningApps, MyTest,  Google Forms, Kahoot, PowToon та інші)